er zijn 3 meningen over klere-kast!

Omdat je een kreeft bent en het in ons bloed zit om alles maar te bewaren.

frederieke - 01 november 2008 15:39

Ehm..omdat het over 10 jaar weer mode is?
;-)
Geen idee, misschien komt Frederieke meer in de richting

Kwebbel - 01 november 2008 21:13

Ik weet dat! (en ik ben geen kreeft) het is de emotionele waarde. Omdat je altijd wel iets leux/stoms in zon item hebt beleefd. In mijn geval weet ik dan vaak ook nog waar ik het desbetreffende outfitje gekocht heb en soms zelfs nog wat ik er toen voor betaald heb. Het is een gave:)

Mijn tip: stop eerst alles wat je echt niet meer gaat aantrekken (omdat je er vanzelangzalzelevensdagen niet mer in gaat passen, omdat je er volkomen belachelijk in uitziet op deze leeftijd, omdat je er de afgelopen 15 jaar ook niemand meer in hebt zien lopen en dat ook wel niet voor niets zal zijn etc) bijelkaar in een tas en zet die op een plek uit het zicht. Dan heb je niets weggegooid maar ligt het ook niet in de weg in je inloopkast:)
daarna tegen koninginnnedag tevoorschijnhalen en realiseren dat je de kleding niet gemist hebt. daarna op de vrijmakrtk of een goone rommelmarkt gaan staan ( vergeet niet oude kleertjes van M&T&H mee te nemen, kinder/mannekleding doet het erg goed 2e hands heb ik gemerkt:)) en cashen. met dat geld kan je weer leuke nieuwe outfitje kopen en begint de hele riedel weer van voor af aan!
|Succes!

claver - 07 november 2008 19:31
jij ook een mening?

Gegevens onthouden?