er zijn 12 meningen over een kip en een ei

Ik ga met je mee. Goeddeels. Ik heb me alleen nog nooit afgevraagd wie dat bedacht heeft van die chocola. Ik dank diegene slechts dágelijks op m'n blote knieën (een paar keer wel).

Claudy - 29 januari 2006 03:26

ik ben dol op spruitjes...maja...ik spoor dan ook niet.... het kan altijd erger...dat je op een ananas lijkt dus ;-)

paola - 29 januari 2006 07:44

Bij de creatieve zoektocht naar voedsel moeten er in de oertijd toch wel een aantal slachtoffers zijn gevallen. Gras? Nee, bah, niet lekker, paardenbloemen dan? Ook niet, gatver!

Ary - 29 januari 2006 09:09

Die chocolade, daar mag je de indianen de schuld van geven.

Fraaie vergelijking dat haar en t pluimpje van de ananas.

Kwebbel - 29 januari 2006 10:43

Van chocolade krijg je puistjes en hyper-aanvallen.. misschien dat je zo op de spruitjes kwam?

Klaartje - 30 januari 2006 07:56

Zulke dingen vraag ik me nou ook weleens af ja. Dat men honger had en van alles ging proberen, daar kan ik me nog wel iets bij voorstellen. Maar hoe ze op het idee zijn gekomen om één en ander eerst in water te leggen en boven een vuurtje te hangen enzo, dat vind ik toch wel zo wonderlijk!

Pomme - 30 januari 2006 11:05

Onthulling (??)
dat pluimpje is niet eens echt :)

Ina - 01 februari 2006 12:39

je lijkt wel vier!
qua vragen stellen

(wij verbouwden thuis spruitjes trouwens, en doorgeschoten spruiteplanen zijn best mooi, doorgeschoten boerenkool is mooier, met bloemen)

zeppo - 02 februari 2006 08:35

Rond ons Zeeuwse dorp stikt het van de spruitjesvelden. Ik lust er overigens wel pap van!

de P. - 02 februari 2006 12:52

Heerlijk, die gymnastiek voor de hersenen! Maar soms wel vermoeiend inderdaad. En toch geruststellend omdat er altijd wel iets te vragen overblijft.
Knap dat je aan m'n schilderijen kunt zien dat ik linkshandig ben, trouwens - je bent de eerste die dat spontaan op het eerste gezicht roept. :-)

Hansje - 04 februari 2006 08:45

Zo ben ik me steeds meer bewust van vlees en dierenleed. Het is zo moeilijk. Eeen lekker sappig stukje vlees is niet te versmaden. Dus langzaam over gaan op biologisch vlees, alhoewel de kipfilet 30 euro per kilo kost en de gewone 5 euro!

Pollie - 05 februari 2006 04:41

Precies daarom stop ik van alles in de grond om te zien wat het wordt als het niet is opgegeten. Hamstervoer doet het prima en andijvie bloeit paars tot een meter hoog.
De ontdekking van cacao weet ik niet, maar koffie is door schapen ontdekt. Werden ze heel hyper van. Maar wie heeft brood verzonnen?

Aha! - 05 februari 2006 11:36
jij ook een mening?









Gegevens onthouden?