er zijn 8 meningen over understudy

En toch vind ik de combinatie 'Antonie Kamerling' en 'musical' niet kunnen. Dat jong kan toch geen noot recht zingen?

Uncle E. - 18 januari 2006 04:34

Ucle E. zegt het helemaal juist.
Heb er een heel klein stukje van gezien op tv, en daarom zeg ik: Antonie... nou nee.

Kwebbel - 18 januari 2006 08:27

Ukkel E.?????? Waar zitten die !@#$%^&*() smileys als je ze nodig hebt...

Uncle E. - 18 januari 2006 08:39

Jij hebt zo te lezen maar mazzel met die understudy vanavond, die dan hopelijk (maar waarschijnlijk) wél is uitgekozen vanwege zijn zangkwaliteiten.

Altijd gedacht dat Turks Fruit over Monique ging (en vast ook een beetje over Rutger), maar dat zal dan wel weer aan mij liggen. Wie is deze roodharige? Ik ben er een beetje uit geloof ik. Hoewel, Antonie, die ken ik dan weer wel. Dus.

herman - 18 januari 2006 09:11

Ok, we zijn het erover eens dat Antonie niet echt goed kan zingen, maar kan Charly dat wel dan? Misschien moet de vrouwelijke hoofdrolspeelster (ik weet haar naam niet) beide rollen maar doen dan....:-)

Mo - 19 januari 2006 12:38

Oh, dit zou ik persoonlijk wel heel jammer gevonden hebben. Raar ook eigenlijk dat dit zo gedaan wordt; mensen gaan toch vaak ook omdat ze iets hebben met de hoofdrolspelers.
Stel dat dit met concerten gedaan zou worden? ("Ja: vanavond even een andere zanger, maar hij zingt precies dezelfde nummers hoor...")

Pomme - 20 januari 2006 02:39

@pomme: dat vind ik wel een goeie vergelijking!

peet - 20 januari 2006 03:31

Ik was de afgelopen weken al eens aan het surfen, op zoek naar info over deze musical en las toen eigenlijk tot mijn ontzetting dat Charly zeer regelmatig de rol ook speelt. Ik word daar niet echt blij van, ben niet zo van Charly.

Antonie daarintegen vind ik een sympatieke man en daar heb ik dus wel 'iets' mee. Wil hem graag zien schitteren en ik vind dat de rol hem ook past.

Jelka vind ik erg mooi zingen, prachtig liedje ook. Ik las ook dat er een cd te koop is van de musical, na afloop van de voorstelling.

Ik ben dus heel benieuwd wie ik zal krijgen, ze staan hier vier of vijf dagen achter elkaar, dus ik ben van plan te bellen om te horen wie er mijn avond speelt en ben in staat om dan te ruilen.

Juud - 21 januari 2006 02:49
jij ook een mening?

Gegevens onthouden?